piątek, 6 listopada 2009

Hoe 'Stretch' je schoenen

Vrouwen hebben een probleem met hun nieuwe schoenen die een beetje te krap zo nu en dan. Als uw schoenen voelt een beetje krap, fret niet, want er zijn veel methoden om grote rekken uw schoenen. Of je wilt het zelf doen of professionele hulp te zoeken, is er altijd een oplossing wordt u comfortabel met. Hier zijn enkele geweldige tips over hoe je je schoenen rekken.

1. Zet op een zeer dik paar sokken, spuit de binnenkant van de schoen met water tot haar half vochtig en wrijf wat alcohol oplossing. Daarna, slijtage van de schoenen voor 20 minuten.

2. Als uw schoenen waterdicht zijn of gemaakt van een natuurlijke stof, probeer vulling de binnenkant strak met natte krant of vochtige handdoek. Als de krant of een handdoek droogt op, zet ze uit en zal helpen om de schoen een beetje rekken. Probeer deze methode niet als je schoenen zijn gemaakt van leer.

3. Dit is een andere schoenen goede tip voor vrouwen. Zet uw schoenen in de zon voor ongeveer 20 minuten te verzachten hun materiaal. Daarna, die op zeer dikke sokken en loop rond in de schoenen voor ten minste 20 minuten. Doe wat overdrijven beweging zoals wandelen snel, stretching je voeten en tenen. Deze zal helpen om het voorste gedeelte een beetje los.

4. Als alternatief kunt u ook blazen een haardroger op uw schoenen voor ongeveer 20-30 seconden tot ze zijn tot (goede methode opgewarmd als er geen zonlicht), zal dit ook helpen om het materiaal zachter en veroorzaken een beetje uit te breiden. Daarna, zet op een dik paar sokken, lopen en rekken in hen gedurende 20 minuten.

5. Als je vrouwen schoenen zijn gemaakt van leer, suède, nubuck of reptiel vellen, kunt u koopt een schoen brancard spray die helpt om de schoenen te vergroten. Deze kunnen gekocht worden in winkels schoen reparatie of online. De chemische stoffen in de spray helpen bij schoen leer snel doordringen en ontspant de leer vezels voor een eenvoudige stretching. Het leder is afgezwakt en het geeft nog betere resultaten bij het uitrekken gebruikt met een schoen brancard. Spray het gebied van uw schoen te worden uitgerekt, plaatst u de schoen brancard, breng je je schoen in de nieuwe vorm en laat het drogen.

6. Vaseline kan ook wonderen doen voor je schoenen uitrekken. Draag een paar dikke sokken, wrijf wat vaseline op het gebied dat u wilt rekken en de schoenen door het huis voor ongeveer 20 minuten. Deze methode zal niet leiden tot het materiaal uitdrogen en is minder waarschijnlijk om het materiaal scheuren.

7. Als je wilt leren uw vrouwen schoenen verzachten, gesneden aardappelen en sommige dingen ze in het gebied dat je wilt uitgerekt of verzacht. Laat de aardappel 's nachts en ze geven nog betere resultaten. U kunt ook gebruik maken banaan schillen in plaats van aardappelen, ze werken prima.

8. Ga naar een schoenmaker en vraag hen om u te helpen uw schoenen rekken met een schoen brancard. Of je ook kunt kopen een houten schoen brancard en strek uw schoenen op uw eigen.

9. Voor het paar schoenen van de vrouwen die moeten uitrekken, vult enkele kleine luchtdichte zakjes met water tot drie kwart niveau (zip-lock zakjes zijn de beste). Wikkel de schoenen in een theedoek en laat ze in de vriezer voor een paar uur, als het water bevriest het uit en rekt de schoenen. Niet het vullen van de zakken vol niveau van het water of het kan barsten en de splitsing van de schoen als het bevriezen. Probeer dit niet met lederen schoenen ook, zullen ze worden beschadigd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz