niedziela, 24 stycznia 2010

Kwaliteit Collecties van DC Shoes

DC Shoes Company

Zoals alle verhalen, Dc verhaal begint ook met een persoon en een idee. De geschiedenis van deze schoenen bedrijf begint met twee jongens, een snowboard-speler Ken Block en een skateboard speler Damon Way. Ze richtte de DC Schoeisel bedrijf in 1993. DC is uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken Action Sports verspreid over de hele wereld. Het product van het bedrijf omvat schoenen, casual kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, een volledige lijn accessoires, snowboardschoenen en bovenkleding. Dit merk staat nu bekend als de leider in de prestaties skateboarden schoenen.

DC Shoes Collecties

Het bedrijf biedt de beste kwaliteit atletiek schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Door de vraag van de markt, heeft bedrijf produceerde vele collecties voor mannen voor verschillende gelegenheden en verschillende sporten. Volgende categorieën zijn prominent in herenschoenen collecties.

• Skate
• Athleisure
• Core
• Sandals
• Pro Models

Al deze schoenen hebben vele grote technische kenmerken. DC Shoes logo is een erkenning merk op alle schoenen. Skate collectie bestaat uit vele technologieën, zacht en veerkrachtig actie leer, suède of nubuck actie wordt gebruikt voor duurzaamheid en slijtvast. Een innovatieve, gepatenteerde DGT gebruikt rubber aan de onderkant voor een betere controle aan boord en duurzaamheid. Athleisure collectie is ook geweldig. Alle stijlen in deze collectie zijn Foam-gepolsterde tong en kraag voor extra comfort en ondersteuning. Deze zijn multi-tone bodem met een handelsmerk "DC's pil" patroon. Enig ontwerp biedt uitstekende grond contact, slijtage en flex. Core collectie heeft uitstekende zaken met een verscheidenheid van stijlen in perfecte kleuren combinaties. Een speciaal soort stof wordt gebruikt in een aantal stijlen die geperforeerd zijn en ademende voor de doorstroming van lucht. Het houdt uw voet droog en vrij van elke vorm van geur.

Sandalen collectie is briljant in DC mannen Dc schoenen en vrouwen schoenen. Deze collectie bestaat uit vele unieke stijlen, deze zijn zeer licht en makkelijk op, gemakkelijk uit-stand. De DC man schoenen zijn uitstekend om te dragen terwijl u ontspannen en vrij om jezelf te genieten.

DC Vrouwen schoenen zijn mooi met een karakteristieke vrouwelijke look. De meeste van de stijlen in DC Boots zijn ontworpen met veters, maar sommige zijn beschikbaar met klittenband sluitingen voor eenvoudige installatie. In sommige stijlen een hak gel is ingevoegd om de landing effect op te vangen. (damesschoenen)

DC Kid's collectie bestaat uit zoete en kleurrijke stijlen in DC en DC Sandalen Sneakers speciaal ontworpen voor kinderen. Deze zijn ontworpen om de kinderen extra te bieden comfort en console. In de collectie van het kind zal, zie je een peuters sectie. Het bevat leuke stijlen speciaal ontworpen voor peuters met ultieme gemak. Deze zijn ontworpen met Velcro-sluiting voor een goede en veilige pasvorm van de schoen waarborgen op de voet.

Shopping DC Shoes
Discounted DC Shoes worden aangeboden in DC Shoes verkooppunten. U kunt ook kopen goedkope DC Shoes uit veel schoenen winkels in je omgeving of op het internet.
Damesschoenen
Damesschoenen Veterschoenen
Damesschoenen
Damesschoenen online
Damesschoenen Moccasins
Damesschoenen bestellen
Damesschoenen
Damesschoenen bestellen

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz